Dana, 01.03.2019. godine, održana je redovna sjednica novoizabranog Izvršnog odbora Medžlisa islamske zajednice Trebinje s početkom u 11:00h.

 

Sjednici je prisustvovao, pored članova Izvršnog odbora, i predsjednik Izvršnog odbora u posljednjem sazivu Dr Harun Bilalović.

 

Glavni imam Medžlisa islamske zajednice Trebinje hfz. Sadik Fazlagić je zaželio dobrodošlicu Dr Harunu Bilaloviću i zahvalio mu se, u ime Izvršnog odbora, za sav uloženi trud, rad i zalaganje u Medžlisu islamske zajednice Trebinje u protekle četri mandatne godine.

 

 

Tom prilikom Glavni imam mu je uručio prigodan poklon i zahvalnicu, ispred Muftijstva mostarskog, izraživši nadu da će Dr Harun Bilalović nastaviti davati svoj doprinos Islamskoj zajednici i Bošnjacima Trebinja, kao što je to radio i u proteklom periodu. 

 

 

 

Također, u znak zahvalnosti, novoizabrani predsjednik gosp. Miralem Hadžimahović, ispred Medžlisa islamske zajednice Trebinje, je uručio bivšem predsjedniku prigodan poklon. Novi predsjednik je izrazio svoje uvjerenje da će Dr Harun Bilalović i dalje biti veliki oslonac za Medžlis Trebinje, kao što će i Medžlis Trebinje biti zahvalan za njegov uloženi trud u proteklim godinama.

 

 

Na kraju, Dr Bilalović se zahvalio Muftijstvu mostarskom, na čelu sa muftijom mr. Salem ef. Dedovićem, Glavnim imamu te članovima Izvršnog odbora, na priznanju i prigodnim darovima te obećao da će se i u narednom periodu, kako to mogućnosti budu dozvoljavale, biti na raspolaganju Medžlisu Trebinje i Islamskoj zajednici u cijelini.